fbpx

SPØRGSMÅL OG SVAR

Her på siden finder du svarene til nogen af de mest ofte stillede spørgsmål

  • Hvor finder jeg mit medlemsnummer ? Det er de cifre der står i enden på dit medlemskort. Det begynder med 68.

  • Hvad er mit password så jeg kan booke holdtræning og forlænge mit medlemskab ? Dit kodeord er altid de fire første cifre i dit eget cpr nummer med mindre du selv har ændret det.
  • Hvordan afmelder jeg mit PBS/DIBS medlemskab ? Udmeldelse skal altid ske SKRIFTLIGT, hvorfra der ønskes udmeldelse. Udmeldelse med navn og medlemsnr./CPR skal ske skriftligt i centret mandag eller onsdag mellem 18:00 og 20:00 eller pr. mail.

  • Dit medlemskab vil så blive opsagt med løbende måned + 1 måned ? Hvorfor kan jeg ikke bare afmelde min PBS trækning i banken. Når du ikke underretter os om en eventuel afmelding vil vores system stadig prøve at trække pengene på din konto, men da du selv har afmeldt trækningen kan dette ikke lade sig gøre. Der vil så blive tilskrevet rykkergebyrer og der oparbejdes gæld. Dette bliver sendt videre til inkasso.

  • Hvad skal jeg gøre hvis jeg har glemt mit medlemskort og skal ind og træne ? Du sender en sms til 41650969 hvori du nævner dit medlemsnummer og at du evt. går ind på et andet kort. Hvis det ikke bliver gjort lukkes kortet.

  • Tilmelding, afmelding og bøder ved holdtræning ? Når du fremmøder dig selv på bookingterminalen i centret inden holdstart, skal du tage en bon fra printeren og give til instruktøren. Ingen bon = ingen plads på holdet. Du modtager desuden en påmindelses sms 3 timer før holdstart (såfremt vi har dit mobil nr). Du skal afmelde dig senest 2 timer før holdstart ellers er bøden på 30 kr. ved PBS medlemskab og 2 dage ved kontantmedlemskab.