Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/fitness2youvarde.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
OM CENTERET -

OM CENTERET

Her er der plads til alle

Fitness2you Varde er et moderne center, hvor medlemmer kan få adgang via et adgangskort. Dette adgangskort giver adgang til alle centrets faciliteter, der bl.a. indebærer et bredt udvalg af moderne fitnessudstyr fra Technogym, motionscykler samt et veludstyret funktionel område.

Derudover er der tilknyttet en erfaren fitnessinstruktør/personlig træner, som er klar til at skræddersy dit program, opfylde dine ønsker og hjælpe dig med at nå dine mål.

Fitness2you Varde vil have fokus på altid pæne og rene lokaler, samt at opretholde en personlig og hyggelig atmosfære – for Fitness2you Varde er centret der har plads til alle.

Fitness2you Varde er et lokal ejet fitnesscenter for alle kvinde og mænd unge som ældre Fælles for dem er at de gerne vil træne og forbedre deres livsstil

Vi er dit lokale fitnesscenter